7. 11. 2017

Listopad - 2. týden

O prvním listopadovém víkendu jsme se vypravili na interní školení s našimi instruktory. Kromě shrnutí a vyhodnocení uplynulé podzimní sezóny adaptační kurzů a brainstormingu, co by se dalo zlepšit, byl i čas na společné aktivity. Jednou z nich a jakýmsi vrcholem školení byl závod bugin. Instruktoři byli rozděleni do tří týmů po třech členech a dostali za úkol vyzdobit svojí buginu a co nejrychleji projet závodní dráhu.

Všechny týmy "postavily" jedinečné závodní modely, avšak porota musela (byť se jím moc nechtělo) sestavit žebříček, podle kterého pak závoďáci startovali - tři body za kreativitu dostal bílý tým a vyrážel na závodní dráhu jako první, za ním v těsném závěsu se dvěma body vyrazil zelený tým a žebříček uzavíral s jedním bodem za kreativitu červený tým.

Závody jsou avšak vždy nevyzpytatelné a tak se stalo, že se zelenému týmu po projetí první a nejnáročnější zatáčky závoďák rozbil a zelený tým tak nemohl pokračovat.
Kreativitu i závod vyhrál tedy bílý tým a na druhém místě skončil tým červený. Na více fotek se můžete podívat na našem Facebooku.


Žádné komentáře:

Okomentovat