3. 8. 2017

Srpen - 1. týden

Léto se nám překulilo do druhé poloviny, ale pořád ještě čtyři týdny zbývají My v Agentuře Wenku si taky užíváme pěkných letních dnů a zároveň pro Vás chystáme NOVINKY, jako třeba nový program v Praze pro děti z 1. až 3. tříd ZŠ.
Program "Za pověstmi na Pražský hrad a Petřín", jak už název sám vypovídá, nás zavede na nejnavštěvovanější památku v Praze: Pražský hrad, který si s naší průvodkyní projdete celý - od Černé věže a po I. hradní nádvoří. Uslyšíte něco málo z historie Pražského hradu, budete vyplňovat úkolníček, který vám pak zůstane na památku, a navíc si poslechnete několik zajímavých pověstí a legend. Některé třeba budete znát, některé nikoliv. A možná se seznámíte i s nějakým tím pražským strašidýlkem.
Tím ale vycházka rozhodně nekončí. Z Pražského hradu se vypravíte k Loretě a pak na kopec Petřín, kde navštívíte Zrcadlové bludiště, vycházku okořeníte společnou jednoduchou hrou a dolů z Petřína pojedete lanovkou.
Na závěr vycházky se v tichosti podíváte na světoznámé Pražské Jezulátko a chybět nebude ani malá sladká odměna za skvělý turistický výkon 😉

Žádné komentáře:

Okomentovat